Το κλειστό κολυμβητήριο « Ν. Πέρκιζας » του Δήμου Χαλανδρίου, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Λ. Πεντέλης 146, διαθέτει δύο κολυμβητικές δεξαμενές:

• Μία μεγάλη δεξαμενή, δεκατριών διαδρομών, με διαστάσεις 25Χ33μ., βάθος από 2,00 έως 2,20μ., στην οποία διενεργούνται δημοτικά προγράμματα εκμάθησης κολύμβησης παιδιών και Α.Μ.Ε.Α., γυμναστικής ενηλίκων στο νερό ( Aqua aerobic ) και ελεύθερης κολύμβησης από δημότες και μη. Ο χώρος εποπτεύεται από εξειδικευμένο προσωπικό και τηρεί όλες τις τεχνικές προδιαγραφές ασφαλείας.
• Μία μικρή δεξαμενή, διαστάσεων 12Χ10μ. και βάθος 0,30 έως 0,80μ. για την εκμάθηση κολύμβησης μικρών παιδιών και ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Το νερό και των δύο δεξαμενών είναι θερμαινόμενο και ανανεώνεται συνεχώς, καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργία τους. Ο καθαρισμός τους γίνεται εβδομαδιαίως, με υπερχλωρίωση του νερού με υγρό χλώριο.

Επίσης, περιμετρικά του χώρου, υπάρχουν αποδυτήρια, τουαλέτες και ντους παιδιών, ενηλίκων και Α.Μ.Ε.Α., καθώς και ένα πλήρως εξοπλισμένο ιατρείο.

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα του κολυμβητηρίου αφορά τις διαδρομές που έχουν δοθεί στα αθλητικά σωματεία .

Οι υπόλοιπες διαδρομές διατίθενται για τις ανάγκες των δημοτικών προγραμμάτων που πραγματοποιούνται από την Διεύθυνση Παιδείας Αθλητισμού και Νέας Γενιάς Χαλανδρίου.

Για πληροφορίες ,πατήστε εδώ.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Advertisements